01 / 242 00 00 info@avantura.si

Priporočamo!

Hotel Naselje Slovenska plaža ***


Odhodi -

Storitev - Polpenzion

Prevoz - Avtobus (Ljubljana)

Preveri /oseba/paket

Opis programa:

BUDVA

Budva je najbolj obiskano turistično mesto v Črnogorskem primorju Mesto leži ob Budvanskem zalivu. Budva je ob slikovitem starem mestnem jedru dosegla svoj sloves tudi s čudovitimi prostranimi peščenimi plažami. Slikovito staro mestece  se je po 2. svet. vojni vedno bolj širilo z graditvijo številnih turističnih objektov, vil, poletnih hišic, in hotelov. 

 

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA 3*

Celoten kompleks ponuja 2.594 postelj v 754 sobah in 220 apartmajih. Projektiran je tako,  da so sobe in apartmaji povezani z majhnimi ulicami z glavno ulico'korzo',  kjer so vsi spremljajoči objekti kot so: prodajalne spominkov, samopostrežna trgovina, barčki in restavracije, picerija, butiki, ambulanta... .

Sobe so skromno opremljene, lokacija je odlična; neposredno vzdolž dolge prodnate plaže in slab km do centra Budve (peš pot). Lokalna kategorizacja je 3*, naša ocena je 3*-. Sobe so standardno premljene in imajo kabelsko TV, klima napravo, hladilnik in kopalnico v kateri je tudi fen.

Nastanitev:

LOKACIJA: 1 km iz mesta Budva. V kompleksu Hotelsko naselje Slovenska plaža.

ODDALJENOST OD PLAŽE IN VRSTA PLAŽE: 100 - 250 m, prodnata.

STORITEV: samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja s solatnim bifejem ali ALL INCLUSIVE (glej opis)

KLIMATIZIRANO: sobe.

OPIS: hotelski kompleks z depandansami, centralno recepcijo in centralno restavracijo je vezan na glavno sprehajalno ulico, kjer so locirane restavracije, aperitiv bar, kavarna, prodajalna časopisov in spominkov, kava bari, picerije, slaščičarne, grill restavracija, trgovine, ambulanta, otroško igrišče... V okviru hotelskega kompleksa so tudi teniška igrišča in drugi športni objekti. Možna izposoja rekvizitov za vodni šport. Tenis, smučanje na vodi, bungy jumping, namizni tenis.

OPOMBE: zunanji bazen z morsko vodo. Glasba na terasi. Sobe so preprosto opremljene, vendar urejene in čiste. Parkirišče za avtomobile proti doplačilu. Ležalniki, senčniki in drugi rekviziti na plaži se plačajo. 

Cena vključuje:

Cena vključuje: 

  • avtobusni prevoz,
  • 7x polpenzion po osebi v dvoposteljni sobi in turistično takso

 

Popusti za otroke: pavšalna cena za prvega in drugega otroka do 12 let na dodatnem ležišču in vključenim avtobusnim prevozom.

  • 1. otrok do 7 let 250,00€
  • 2.otrok od 7 - 12 let 350,00€

 

Doplačila:

  • all inclusive 70,00€ po odrasli osebi
  • enoposteljna soba 80,00€
Kontaktni podatki
Datum odhoda
Zavarovanje
Število oseb

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.

Opombe

V kolikor imate še dodatna vprašanja, jih prosimo vnesite v naslednje polje:

Rezervacija prostega mesta
E-poštne novice

Zadnja sprememba: 26. mar 2013