Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


Opatija
od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 2x dnevno vstop v Wellness (bazen in fitnes)

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah
· 2x dnevno vstop v Wellness (bazen in fitnes)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Stara dunajska šola
Že Habsburžani so odkrili milo opatijsko klimo in tukaj začeli graditi lepe vile. Ena takšnih je tudi Villa Dubrava z osrednjo mestno lego – zunaj klasična, v srcu mladostna.

Manj je včasih več

Hotel ima le 35 lepo opremljenih sob, a za lepo fasado skriva velik Thalasso-wellness center z bazenom z morsko vodo, savnami, fitnesom, lepotnim in medicinskim centrom ...

Mestni wellness
Lahko bi tudi rekli, da boste doživeli utrip mesta in wellnessa. Tako se rodi mestni wellness. Od napora zadihajte v Relax coni s savnami, mehurčki …

OPATIJA VELJA TUDI ZA KRALJICO SPREHODOV – KAR 12 KM DOLGA OBALNA POT LUNGOMARE PELJE VSE DO LOVRANA.

Opis

Lepa opatijska vila Villa Dubrava se nahaja v neposredni bližini glavne sprehajalne poti, center mesta je oddaljen 200 m, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Lega, ki nudi zavetje pred močnimi vetrovi, je idealna za sproščene in prijetne počitnice v vseh letnih časih.

Opatija velja za eno najelegantnejših destinacij, ki je s svojo ugodno klimo in bujno vegetacijo privabila še tako pomembne osebe, o čemer pričajo mogočne stavbe v dunajskem slogu. V osrednjem mestnem parku se bohoti 150 rastlinskih vrst z vseh koncev sveta.

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola. Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes. Po uživanju v bazenih in široki ponudbi programov Thalasso-wellness centra se zvečer sprehodite po znameniti glavni promenadi in uživajte v barvah, ki jih nad Opatijo nariše sončni zahod.

V Villi Dubrava je na voljo 35 prijetnih sob, ki so klimatizirane, opremljene z LCD TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. 

Vrhunsko gostoljubje, ki se kaže tudi v hotelski restavraciji, iz katere ne boste odšli lačni, daje tej destinaciji še poseben čar. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.

Bazeni in wellness

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola (28–30 °C).

Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami (4 vrste savne), tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes.

Sobe

 • DS2: dvoposteljna soba, 16–23 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon
 • DS2-3:
 • DS2-3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 16–23 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, možnost dodatnega ležišča
 • ES1: enoposteljna soba, 12 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon ​

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Izposoja kopalnih plaščev s plačilom kavcije 15 €. Možnost koriščenja Wellnessa na dan odhoda do 16. ure. 20 % popusta na wellness storitve. Vsa nadstropja so dostopna z dvigalom.
Z doplačilom: javno parkirišče pred hotelom v terminu 1.10.-31.3. 12,50 €/dan; v terminu 1.4.-31.5. 19,50 €; garaža »Slatina« oddaljena od hotela 200 m; enoposteljna soba +10 €/dan na ceno DS; kosilo 10 €/osebo/dan.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Otroška posteljica ni na voljo. Hotel ni prilagojen invalidom. 

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa od 1,33 do 1,86 EUR/osebo/dan (odvisno od sezone).
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.