Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb

Storitev

Soba

Odhod

Trajanje


BELVEDERE hotels & Resort - Villas

Dobro
6.7
od 10
Izola
od 104€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji, v restavraciji, ob bazenu in v sobah
· prost vstop na zunanje bazene (2.6.–10.9.)
· prost vstop na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu (2.6.–10.9.)
· pijača dobrodošlice
· 1 x minigolf
· minibus do plaže (20.6.–3.9.)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji, v restavraciji, ob bazenu in v sobah
· prost vstop na zunanje bazene (2.6.–10.9.)
· prost vstop na plažo
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu (2.6.–10.9.)
· pijača dobrodošlice
· 1 x minigolf
· minibus do plaže (20.6.–3.9.)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Morski TV programi
Bržkone hotel z najlepšim razgledom na Obali. Pred njim valovi ves Tržaški zaliv, ki enkrat postreže velike tovorne ladje, drugič križarke, ob vetru pa množico belih jader. In glasne galebe, ki krožijo nad njimi.

Mešano na žaru
Žar je na tej lokaciji visoko cenjen (tudi »izpod peke«), a mešane so tu nastanitve, saj najdete vse od kampa do apartmajev, hotela in Vill. Mi smo se odločili za Ville. Pravljična odločitev.

Čofotanje tu in tam
Do plaže je klanec in poleti namesto vas klanec premaguje minibus, in to brezplačno. Ko se vam  ne ljubi, priflipflopajte do bazena, ko je hladno, pa v spa!


NASELJE LEŽI V KRAJINSKEM PARKU STRUNJAN, ZATO DOBITE DOMAČO NALOGO: SKOK DO SOLIN IN ŠKOLJČIŠČA. PA ŠE V IZOLO NA BAKALAR.

Opis

Hotelsko naselje Belvedere Hotels & Resort se nahaja v samem osrčju slovenske obale, med Izolo in Portorožem. Naselje je pribl. 3,3 km oddaljeno od središča Izole in 7,2 km od Portoroža. Do naravne morske plaže je pribl. 800 m. V poletnih mesecih je možen brezplačen prevoz do plaže z minibusom.

Že samo ime hotela pove, da vas bo ta razvajal z izjemnim razgledom. Očarani boste nad Tržaškim zalivom, ki se vam bo odprl kot na dlani. V objemu zelenja, z vonjem po borovcih in ob prijetno žuborečem morju pod vzpetino bo vaš dopust umirjen, še posebej, ker boste nastanjeni v ličnih paviljonih s pogledom na morje.

V bližini hotela je v poletnih mesecih na voljo zunanji bazen, bazen za neplavalce in čofotalnik, ki se ga bodo razveselili vaši malčki. Poleti je poskrbljeno tudi za animacijo in glasbo (julij, avgust). Sprostite se na ležalniku s knjigo v roki ali pa se sprehodite do naravne morske plaže. Pričakuje vas novi Wellness & Spa v Hotelu Cliff 4*, ki nudi storitve za razvajanje telesa in duha s čudovitim sproščujočim razgledom. Razvajate se lahko v savnah, med masažo ali pa si privoščite nego obraza. Če pa si želite vitalnega in lepega telesa, vam je na voljo fitnes center z dih jemajočim pogledom na morje. V sklopu Wellness & Spa, v Hotelu Cliff 4*, je tudi notranji bazen.

Belvedere Hotels & Resosrt sestavljajo hotel Cliff 4*, depandanse Ville Bellvedere 3* in kamp v borovem gozdičku ali med oljčnim nasadom. Sobe so razporejene v štirih vilah: Tamara, Oliva, Šalet in Loret. Sobe so opremljene s klimatsko napravo, sat. TV, hladilnikom, večinoma z balkonom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Od leta 2022 vas pričakujejo prenovljene standard sobe v vilah Šalet in Loret.

V samopostrežni restavraciji sta na voljo zajtrk in večerja. Večerja je lahko postrežena ali samopostrežna, odvisno od števila prijavljenih oseb na večerji. Ob prihodu vas pričaka pijača dobrodošlice.

Sobe

 • DR2-4 B - basic (Tamara, Oliva): družinska soba, 20–23m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč (pograd ali ločeno/pomožno ležišče)
 • DR4: družinska soba; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, balkon, možnost dveh dodatnih ležišč (pograd ali ločeno/pomožno ležišče za 2 otroka do 13,99 let)
 • DS2 (1/2): dvoposteljna soba; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik
 • DS2 B - standard (Šalet, Loret): dvoposteljna soba, 19–21 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik
 • DS2-3 B - basic (Tamara, Oliva): dvoposteljna soba, 20–22 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, balkon, možnost dodatnega ležišča
 • DS2-3 standard (Šalet, Loret): dvoposteljna soba, 19–23 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, možnost dodatnega ležišča (futon)
 • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba; kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik, možnost dodatnega ležišča
 • ES1:
 • ES1 - standard (Šalet, Loret): namestitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, telefon, hladilnik

Koristne informacije

Prijava: 15–21h (do 19h javiti pozen prihod), odjava: 6–10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: Tenis, namizni tenis, badminton, minigolf, najem koles. Program aktivnosti/zabava/glasba/otroški kotiček 7.6.-26.8. (ob bazenu). Brezplačen hotelski minibus do plaže 20.6.–3.9.2023.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan, fitnes (enkratni vstop) 9 €, savne in notranji bazen 17 €/3h/osebo med tednom in 21 €/3h/osebo med vikendom, senčniki ob bazenu 3 €/dan, masaže, lepotne storitve.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Ni možne menjave večerje za kosilo. Zunanji bazen je odprt predvidoma 2.6.–10.9., odvisno od vremenskih razmer. Omejeno število ležalnikov in senčnikov. Večerja je lahko postrežena/samopostrežna, odvisno je od števila prijavljenih oseb na večerjo.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2,50 €/osebo na dan (otroci:-100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1,80 €/osebo na bivanje.

 • 120

 • 1
 • 1
 • 14:00
 • 10:00
 • 1
 • 1
 • 1

 • 1
 • 1
 • 1
 • 1

 • 800

Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena