Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


od 0€
Preveri ponudbo

Budim in Pešta, dve avtonomni mesti, ki ju reka Donava deli in hkrati povezuje v Budimpešto. Mesto je arhitekturna zakladnica z baročnimi, neo-klasičnimi in secesijskimi zgradbami. Prva tako je bila prestolnica »zlate dobe« konec 19. stoletja, ko je bilo zgrajena večina mesta kot ga vidimo še danes. Budimpešta je znana tudi kot termalna prestolnica, saj se v mestu nahajajo številni vrelci in kopališča. Že Turki so izkoriščali bogastvo mesta, ki še danes vabi s svojo zgodovino, arhitekturo, termalnimi vrelci, kulinariko in pestrim nočnim življenjem.

1. dan: BUDIMPEŠTA

Zbor potnikov v zgodnjih jutranjih urah in vožnja z vmesnimi postanki proti Budimpešti. Po prihodu v madžarsko prestolnico bo sledil avtobusni ogled mestnih znamenitosti: Trg junakov, Mestni park, Stadion, trg okoli Parlamenta, Štefanova cerkev, … Sledilo bo nekaj časa za samostojne oglede in sprehod po znameniti Vaci ulici. Pred odhodom iz Budimpešte bo sledil še postanek pri Budimskem gradu, sprehod do Ribiške trdnjave in Matijeve cerkve. V pozno popoldanskem času povratek proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih nočnih urah. 

POPUSTI:

 • otrok od 2 – 12 let 10% popusta

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

 • med 35 in 44 potnikov: 10 €

MOŽNA DOPLAČILA na poti:

 • Matjaževa cerkev odrasli 5 €, študentje in mladina od 8 - 26 let 3,5 €
 • ribiška trdnjava odrasli 4,5 €, študentje in mladina od 8 - 26 let 2 €

Nižje cene vstopnic lahko potniki uveljavljajo le ob ustreznem dokazilu; osebni izkaznici ali dijaški / študentski izkaznici. 

 

Cena vključuje:

 • avtobusni prevoz po programu
 • zunanje oglede po programu
 • spremstvo in organizacija potovanja
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.