Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb

Odhod

Trajanje


Adventni Munchen, Celje

od 58€
Preveri ponudbo

1. dan: SLOVENIJA - MÜNCHEN - SLOVENIJA

Odhod v jutranjih urah. Vožnja skozi Avstrijo in Nemčijo do praznično obarvane bavarske prestolnice. Po prihodu ogled olimpijskega naselja in po želji vzpon z dvigalom na Olimpijski stolp (doplačilo), od koder je v primeru lepega vremena čudovit pogled na adventni München. Sledi avtobusni ogled znamenitosti »milijonske vasi«, kot pravijo mestu München: Osrednji trg, Kraljevi trg, znamenita Ludvikova cesta, ob kateri so Bavarska državna knjižnica, Ludvik - Maksimiljanova univerza … Sledil bo sprehod po Marienplatzu ali »srcu mesta«, kot mu ljubkovalno pravijo domačini. Lahko si bomo ogledali enega izmed največjih jasličnih trgov na svetu in se prepustili petju ter izvajanju tradicionalnih alpskih melodij, ki v času adventa prihajajo z balkona mestne hiše. Priporočamo tudi ogled svetovno znane razstave jaslic iz alpskega sveta in obisk praznične bavarske prestolnice ogled enega izmed največjih jasličnih trgov na svetu priporočamo ogled svetovno znane razstave jaslic v Bavarskem narodnem muzeju. Nekaj prostega časa za raziskovanje mesta… Proti večeru odhod proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v večernih/ nočnih urah.

OPOMBA

MOŽNO DOPLAČILO ZA MANJŠO SKUPINO:

 • na posameznem avtobusu med 35 in 44 potniki 10 € po osebi
 • na posameznem avtobusu med 25 in 34 potniki 20 € po osebi

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI:

 • vstopnine po izbiri od 5 - 15 €

POPUSTI ZA OTROKE DO 12 LET Z DVEMA ODRASLIMA: 10% na osnovno ceno.

 • Za večje skupine (min. 20 potnikov) po dogovoru potrdimo tudi dodatna vstopna mesta, ob doplačilu 20 € (Koper, Novo mesto, Nova Gorica).

  POMEMBNO: * Od 25. decembra dalje ni več stojnic in božičnih sejmov, zato je ta dan namenjen predvsem ogledu znamenitosti mesta. Kljub temu je v mestu prijetno praznično vzdušje.
 • SPLOŠNI IN POSEBNI POGOJI:

Splošni in posebni pogoji in navodila ter podrobne informacije v zvezi s potovanji so sestavni del programa/pogodbe o potovanju in so vam na voljo kot tiskana priloga v vseh Palminih poslovalnicah in na spletni strani www.palma.si/splosni-pogoji/

Cena vključuje:

 • avtobusni prevoz
 • zunanje oglede po programu
 • spremstvo in organizacijo izleta.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena