Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb

Storitev

Soba

Odhod

Trajanje


BUNGALOVI - Terme Ptuj

Ptuj
od 100€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in v savne Termalnega Parka Terme Ptuj
· brezplačna uporaba fitnesa
· brezplačno parkirišče pred hiškami

Več za vas

· brezplačen WiFi
· 2 x dnevno prost vstop na bazene in v savne Termalnega Parka Terme Ptuj
· brezplačna uporaba fitnesa
· brezplačno parkirišče pred hiškami

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki so kot hotelske, vendar le korak do zelenice. Badminton in frizbi zdaj nista več vprašanje. Ko se vam zahoče bazenov, skočite v 200 m oddaljen Termalni park s tobogani, sicer pa se v mirnem okolju hišk potopite v najljubšo knjigo ali na dekici opazujte oblake.

Opis

Terme Ptuj imajo ob hotelu Grand Hotel Primus in osrednjem Termalnem Parku Terme Ptuj tudi naselje bungalovov, kjer lahko užijete še več svobode na svojem dopustu.

Če so sem našli že Rimljani, boste našli tudi vi! Najstarejše slovensko mesto, Ptuj, leži v Dravski dolini in vabi na obisk mogočne utrdbe, ki se bohoti na hribu nad mestom in se razteza skoraj do Drave. Samostani, spomeniki, stolpi in mestna hiša prikazujejo najmočnejše kazalnike mestne arhitekture.

Potem, ko boste dodobra raziskali ponudbo mestnega jedra ali se podali okoli »ptujskega morja« (akumulacijsko jezero na Dravi), bo prav gotovo prijala sprostitev v bazenih in savnah v Termalnem Parku Terme Ptuj. Notranje kopališče obsega 6 bazenov z whirpooli, poleti pa je odprto tudi atraktivno zunanje kopališče z adrenalinskimi tobogani ter fitnesom na prostem. Prost vstop imate tudi v savne, za katere vam bo telo še kako hvaležno. Z doplačilom lahko obiščete tudi bazenski kompleks Vespasianus, savne Flavia in Imperium dobrega počutja v Grand Hotela Primus. Otroci pa se bodo v času šolskih počitnic zabavali z račkom Vilijem in  vojščakom Primusom.

Majhno naselje bungalovov ima skupaj 17 sob, odmaknjenih od vrveža. Vse sobe so opremljene s sat. TV.

Samopostrežni zajtrk in večerja sta v restavraciji Zila, ki se nahaja ob vstopu v Termalni Park, oddaljena pribl. 100 m. »Hedonistično« Primusovo tortico s tekočo čokoladno sredico pa si lahko privoščite v slaščičarni Term Ptuj.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Vespasianus ima 468 m² vodnih površin: bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen z igrali (oba 33 °C) in 2 whirlpoola (36 °C).

Termalni Park Terme Ptuj ima kar 4150 m² vodnih površin. Notranje kopališče ima rekreacijski bazen in zunanji bazen, terapevtski bazen, otroški bazen (vsi 33 °C), whirlpoole (36 °C), mrzli bazen pri savnah (16 °C), zavit tobogan s pristankom v zunanjem bazenu. V poletnem času je odprto atraktivno zunanje kopališče z olimpijskim bazenom, bazenom z valovi, otroškim bazenom, bazenom z vodnimi masažami, počasno reko, vodnimi drčami, tobogani …

Hotelski wellness center Valens Augusta: Svet savn (2 finski in 3 turške savne, ledena jama, topli in mrzli Kneippov bazen) in termalnih kopeli Flavia, Center dobrega počutja Imperium (masaže, kopeli, obloge, programi za oblikovanje telesa …).

Wellness v Termalnem parku: savne (3 finske, 1 turška, 1 finska v vinskem sodu) in masaže.

Bungalovi

  • DS2 (1/2): dvoposteljna soba, 23–26,6 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 23–26,6 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 (single use): nastanitev ene osebo v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, sat. TV

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost menjave večerje za kosilo. Možnost kopanja na dan odhoda v Termalnem Parku (predhodna najava na recepciji). Popust na koriščenje hotelskih bazenov in savn.
Z doplačilom: otroška posteljica 7 €/dan, psi 8 €/dan; garaža v Grand Hotelu Primus 5 €/dan.
Omejitve: bungalovi niso prilagojeni invalidom. Gostom je na voljo recepcija GH Primus. Obroki so gostom na voljo v restavracija Zila v sklopu Termalnega parka.

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2,5 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
  • Termin
    Soba
    Odhodno letališče
    Cena