Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi v apartmajih in celotnem resortu
· prost vstop na bazene
· enkrat na dan uporaba savne (finska, turška, infra)
· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda
· brezplačen kopalni plašč (pri polpenzionu)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v apartmajih in celotnem resortu
· prost vstop na bazene
· enkrat na dan uporaba savne (finska, turška, infra)
· možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda
· brezplačen kopalni plašč (pri polpenzionu)
· brezplačno hotelsko parkirišče 

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Pod goricami
Hotel se dotika vznožja goric. Na vrhu teh se bohoti znameniti stolp Vinarium, s katerega se vidi kar v 4 države. Ob vznožju je grad, v cerkvi sv. Trojice pa tudi mumija. Preverite!

Zunaj in notri
Vse leto se lahko kopate tako v zunanjih kot v notranjih bazenih. Tudi bivate lahko »zunaj ali notri« – v ličnih apartmajskih hiškah ali v hotelu Lendava, kjer nahranijo tudi goste apartmajev.

Kolesarske poti
Proti ravnici na levo ali boste zagrizli v gorice na desni? V vsakem primeru boste na prekmurski kolesarski karti našli neštete poti in cilje.

Opis

Na robu Lendave, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric, leži Thermal Resort Lendava, ki ga sestavljajo hotel, apartmajsko naselje in kamp.

V neposredni okolici boste na svoj račun prišli ljubitelji športa, predvsem tisti, ki radi kolesarite ali pa se predate bolj adrenalinskim športom, kot je spust s kanuji po reki Muri. Vabljeni, da spoznate Prekmurje tudi z višine. Z razglednega stolpa v Lendavskih goricah seže pogled kar v 4 države. Poleg starega mesta pa ne pozabite na vinsko cesto v Lendavskih goricah, ki vas bo popeljala po poteh zanimive kulturne dediščine.

Apartmaji Lendava so idealna izbira predvsem za družine, ki potrebujejo več prostora, poleg tega pa je na voljo še ponudba hotela Lendava. Vodni navdušenci boste na svoj račun prišli v termalni rivieri, ki sestoji iz 8 bazenov z zdravilno parafinsko vodo, ki se razprostirajo na 1849 m². V termalnem kopališču hotela so na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši se lahko zabavajo v bazenu s tobogani, v poletnih mesecih pa bo za osvežitev poskrbel olimpijski bazen. Sprostitev boste lahko še dodatno poiskali v wellness centru s savnami in raznovrstnimi programi, kot so masaže, tretmaji za telo …

V hiškah je skupaj 84 klimatiziranih apartmajev velikosti za 2–5 oseb, ki so preprost opremljeni in imajo opremljeno kuhinjo in sat. TV. Na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Za goste apartmajev sta na voljo samopostrežni zajtrk in večerja restavraciji hotela, kjer boste lahko svoje brbončice razveselili z mednarodnimi in tradicionalnimi slovenskimi jedmi. Po vnaprejšnjem naročilu vam pripravijo tudi dietno hrano. 

Bazeni in wellness

Hotelski bazeni obsegajo: notranji termalni bazen (32–34 °C), zunanji zimsko-letni termalni bazen (34–36 °C), notranji rekreacijski bazen (30–32 °C), notranji otroški bazen (30–32 °C) in zunanji termalni bazen Gejzir (36–38 °C), ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka.

V letnem kopališču so gostom na voljo naravni bazen Grozd (36-38°C), olimpijski bazen z vodnimi tobogani (26-29 °C) in zunanji otroški bazen (26-29 °C).

Wellness: savne (infrardeča, finski savni in parna savna) in raznovrstni wellness programi – masaže in parafinski ter drugi tretmaji za telo.

Apartmaji

 • AP2-3 (app2+1): apartma za 2–3 osebe v pritličju ali 1. nadstropju, 35 m²; spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi in enoposteljno ležišče (š=90 cm), dnevna soba s kavčem (raztegne v ležišče š=150 cm), kuhinjska niša, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, klimatska naprava, kopalnica s prho, terasa ali balkon
 • AP4-5 (app 4+1): apartma za 4–5 oseb v pritličju, 57 m²; spalnica z zakonsko posteljo za 2 osebi, spalnica z dvema enojnima ležiščema (š=90 cm) (v primeru dvoetažnega apartmaja sta spalnici v nadstropju), dnevna soba s kavčem (raztegne v ležišče š=150 cm), kuhinjska niša, sat. TV, brezplačen WiFi, telefon, klimatska naprava, kopalnica s prho, terasa ali balkon

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 1,94 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.