Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


Kamnik
od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnem kompleksu
· 2 x dnevno vstop v notranje in zunanje bazene
· brezplačno nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah
· brezplačna uporaba telovadnice v naravi in trim steze
· brezplačna uporaba nordijskih palic
· dnevno Kneippovi vodni oblivi
· pitje termalne vode
· brezplačno parkirišče  

Več za vas

· brezplačen WiFi v celotnem kompleksu
· 2 x dnevno vstop v notranje in zunanje bazene
· brezplačno nočno kopanje ob sredah, petkih in sobotah
· brezplačna uporaba telovadnice v naravi in trim steze
· brezplačna uporaba nordijskih palic
· dnevno Kneippovi vodni oblivi
· pitje termalne vode
· brezplačno parkirišče  

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Hočem te, zeleno
Najvišje ležeče slovenske terme so položene v zeleno dolino, zlite z gozdno jaso. Simpatične hiške na griču se spogledujejo s stekleno krinolino, ki pokriva bazen. Vzdevek: ekoterme.

Hiške v gozdu
Zgrajene so iz naravnih materialov, tematsko obarvane, s sobami in apartmaji. Kot kampiranje na gozdni jasi, le da veliko bolj udobno! Pitna termalna voda priteče tudi tukaj.

Pod krinolino
Pod kupolo se skriva bazen s toplo termalno vodo, eno najboljših. Masažne šobe za priletne ter v toplem vremenu vodne norčije s tobogani in igrali za mladino.

TUHINJSKA DOLINA VABI NA KOLO ALI NORDIJSKO HOJO. V BLIŽINI SO ARBORETUM, VELIKA PLANINA, MANJŠI ŽIVALSKI VRT …

Opis

Terme Snovik so najvišje ležeče terme v Sloveniji, na eni strani obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami, na drugi pa s čudovitimi gozdovi in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline. Zaradi narave in odlične lege v osrednjem delu Slovenije so Terme Snovik idealna turistična destinacija za družine v času počitnic, med letom pa odličen kraj za sprostitev za vse generacije.

Njihovo največje bogastvo je zdravilna termalna voda, bogata z magnezijem, kalcijem in natrijem. Primerna je za plavanje, pitje in masažo, saj blagodejno vpliva na telo, zlasti na hrbtenico, sklepe, kožo in prebavne organe. Terme Snovik sestavljajo recepcija, restavracija, wellness center ter bazenski kompleks z zunanjimi in notranjimi bazeni, nad katerim je na robu gozda postavljenih osem apartmajskih hiš s sobami in apartmaji. V sklopu term so urejeni tudi vrtovi, telovadnica v naravi, igrala in pešpoti. Ste vedeli, da je hoja z bosimi nogami ena najbolj učinkovitih naravnih telesnih terapij? Prav zato najdete v Termah Snovik tudi Kneippovo bosonogo pot. Že poznate Kneippovo filozofijo? Terme Snovik so edini Kneipp center v Sloveniji in tam jo boste zagotovo spoznali. Kneippova življenjska filozofija je enostavna in primerna za vsakogar, uči nas, da so za ohranjanje zdravja telesa in duha potrebni: voda, zelišča, gibanje, prehrana in zdrav življenjski slog.

S svojo pokrito termalno riviero obiskovalcem nudijo možnost rekreacije 365 dni v letu. Skupaj razpolagajo z več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih. V Wellness centru so na voljo različne vrste masaž in kozmetičnih storitev. V hladnejših dneh dobro denejo savne. Za veselje in smeh otrok pa bodo z različnimi animacijami v in ob bazenu poskrbeli animatorji s Palčkom Snovičkom na čelu.

Apartmajsko naselje, ki se razteza nad termalnim kompleksom, je zgrajeno iz naravnih materialov, kar omogoča  sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine. V vseh enotah je LCD TV, klimatska naprava in brezplačen WiFi.

Samopostrežni zajtrk, z lokalnimi produkti, in večerjo, strežejo v termalnem kompleksu v Restavraciji Potočka. Tukaj boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji rib, saj je posebnost restavracije tuhinjska postrv, ki jo gojijo v reki Nevljici in jo v restavraciji pripravljajo na različne načine. Za pripravo sezonskih jedi pogosto uporabljajo lastna zelišča in tudi zelenjavo, ki jo pridelajo kar v lastnem zelenjavnem vrtu.

Bazeni in wellness

Skupaj več kot 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih s termalno vodo. Termalna voda je primerna za plavanje, blagodejno vpliva na kosti, kožo in prebavo, je pitna, zato je na voljo po celotnem termalnem kompleksu. V pokritih bazenih (32–36 °C) lahko uživate ob masažnem bazenu, vodnih hudournikih, podvodnih masažah, slapovih in talnih gejzirjih; v zunanjih bazenih (26–28 °C) razveseljujejo še tobogani, vzpenjalne mreže, otroški bazeni z igrali in čofotalnik. Ob sredah, petkih in sobotah je nočno kopanje do 22. ure.

V Wellness centru so na voljo 3 savne (finska, turška in ledena), bazenček za knajpanje, kad s toplo vodo in pitnik termalne vode, številne masaže in kozmetične storitve.

Sobe

 • AP2+2 (A4): apartma za 2-4 osebe, 45 m²; dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivo posteljo, dvoposteljna soba, kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi
 • AP2+3 (A5): apartma za 2–5 oseb, 45 m²; dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivo posteljo, dvoposteljna soba z dodatno posteljo, kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi
 • DS2: dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi
 • DS2 B: dvoposteljna soba, 24 m²; balkon, kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi
 • ST2: studio za 2 osebi, 34 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, telefon, LCD TV, klimatska naprava, dnevni prostor s kuhinjo in posteljo, brezplačen WiFi

Koristne informacije

Prijava: 14–21h (javiti pozen prihod do 18h), odjava: 7–10h. 
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možnost brezplačne menjave večerje za kosilo. Brezplačna uporaba telovadnice v naravi (fitnes z 9 napravami ter trim steza); brezplačna uporaba nordijskih palic, vodna telovadba, Kenipp oblivi, animacija za otroke in odrasle. Apartmajsko naselje  je prilagojeno invalidom, na voljo je 6 apartmajev za invalide.
Z doplačilom: kosilo ali večerja, otroška posteljica 15 €/noč, psi 12 €/noč (dovoljeni v hiški Bor, predhodna najava), savna 9-11 €/vstop, kopalni plašč 7 €/osebo/čas najema, kopalne brisače 5 €/brisača/čas bivanja.
Omejitve: zunanji bazeni so odprti od sredine junija do sredine septembra. Pri manjšem številu gostov je večerja postrežena. Menjava brisač vsake 3 dni, menjava posteljnine vsakih 7 dni (pogosteje z doplačilom).

Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.