Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


Topolšica
od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop na bazene, tudi na dan odhoda
· brezplačni enourni vstop v hotelske savne
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi ob recepciji in v sobah
· prost vstop na bazene, tudi na dan odhoda
· brezplačni enourni vstop v hotelske savne
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

KORAK VSTRAN
Ko korak zaide z glavnih poti tja v osrčje narave, se ustavi v Topolšici, blizu Velenja. Tu se zberejo prav vse energije, ki so že od nekdaj zdravile človeško telo. Tudi z mirom.


PREPUSTITE SE ZALI
Wellness center Zala je sodoben tempelj miru. Savne, masaže, kozmetične sobe in fitnes. Za intimne trenutke pa sprostitveni prostori. Starodavni Rim, skrivnostni Orient ali Japonska?

PRIJAZNA PRIPRAVA VODE
Okolju in kopalcem prijazna priprava vode dobiva tukaj posebno pozornost. Z vsakodnevnimi meritvami skrbno preverjajo najsodobnejšo tehnologijo.

V OSREDNJEM HOTELU VESNA »DOGAJA«: VODENA AEROBIKA, JUTRANJA TELOVADBA, POHODI, VODENA NORDIJSKA HOJA …

Opis

Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme so odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest. Miren okoliš, bogat s termalno vodo in številnimi sončnimi dnevi, je danost narave, ki zdravi sama po sebi.

Skozi vse leto obratuje notranje-zunanji bazenski kompleks, ki obsega pololimpijski bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena s tlakovano teraso in čudovitim pogledom na park. Notranje-zunanji bazenski kompleks vključuje tudi otroški bazen, masažne prhe, whirlpoole in prave rimske kopeli.

Prostorne in lepo urejene sobe s čudovitim razgledom na park ali bazene imajo sat. TV in brezplačen WiFi.

V udobju restavracije Vesna so na voljo samopostrežni zajtrki, kosila in večerje. Menije sestavljajo tradicionalne dobrote, lokalne kulinarične posebnosti in sezonske jedi. Za dodatno razvajanje si privoščite še tortico ali sladoled v hotelski kavarni.

Bazeni in wellness

Notranje-zunanji bazenski kompleks: notranji pololimpijski bazen z neposrednim izhodom v zunanji del bazena, notranji otroški bazen, masažne prhe, whirpooli, rimske kopeli.

Sobe

 • DS2 B superior: dvoposteljna soba, prenovljena, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, mini hladilnik, brezplačen WiFi, balkon
 • DS2-3 B comfort: dvoposteljna soba v novejšem delu, 22 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
 • DS2-3 B standard: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča
 • DS2-3 standard: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s kadjo ali prho, sušilnik za lase, LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednost: animacijski program, glasbeni večeri (ob četrtkih, petkih in sobotah), nordijska hoja, tematske krožne poti, izleti, sprehodi, pohodi po bližnji okolici. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 4 sobe za invalide.
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, kopalni plašč 2 €/dan, mini hladilnik 5 €/dan (v sobi superior je brezplačen).
Omejitve: psi niso dovoljeni. Bazeni obratujejo vsak dan med 8. in 20. uro, hotelske savne obratujejo med 14. in 19.30 uro. Bazeni in savne so zaradi razkuževanja in čiščenja zaprti med 13. in 14. uro. Wellness center Zala in poletni vodni park Zora ne obratujeta. Masaže se izvajajo v hotelu Vesna.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,75 eur na noč, otroci (6,99. do 17.99 leta): 0,88 eur na noč + enkratna prijava 2,0 eur/osebo/bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.