Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb


od 0€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in v celotnem kompleksu Term Vivat
· neomejen vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačna uporaba kopalne brisače (1 brisača/osebo/dan)
· možnost celodnevnega kopanja na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba pokritega varovanega hotelskega parkirišča

Več za vas

· brezplačen WiFi v sobah in v celotnem kompleksu Term Vivat
· neomejen vstop v termalni bazenski kompleks
· brezplačna uporaba kopalnega plašča
· brezplačna uporaba kopalne brisače (1 brisača/osebo/dan)
· možnost celodnevnega kopanja na dan prihoda in odhoda
· brezplačna uporaba pokritega varovanega hotelskega parkirišča

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

V deželi prijaznih ljudi
Prekmurci veljajo za gostoljubne ljudi. Najlepše se je mednje podati s kolesom. V hotelu lahko povprašate tudi zanje. Po ravnici ne bo težko zavrteti pedal, se pa splača!

Po domače
V Hotelu Vivat se je od nekdaj dobro jedlo. Razen vsega, kar »mora biti«, glavni kuhar rad preseneti tudi z lokalnimi dobrotami. Stavimo, da te najprej poidejo!

Črno-beli bazeni
Na 2000 m2 velikem bazenskem kompleksu boste zagotovo našli kotiček zase. Tu je doma »črna« parafinska voda, dobra za revmatike, imajo pa tudi »belo« termalno vofo.

LE ENA VRATA VAS LOČIJO OD DRUGEGA SVETA, SALONA TAJSKIH MASAŽ TAWAN. NAJ SE VAS DOTAKNE TUDI VZHOD!

Opis

Hotel Vivat****superior leži sredi Prekmurja, v osrčju Moravskih Toplic, 8 km od Murske Sobote. Prekmurje je znano po gostoljubnih domačinih in mnogih zanimivih izletniških točkah, kamor se lahko po prekmurski ravnici podate tudi s kolesi.

Bazenski kompleks se razprostira na kar 2000 m² vodnih površin s termalno vodo. V notranjosti boste našli rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom , dva whirpoola in manjši otroški bazen, pa tudi ločen bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo, ki je namenjen izključno odraslim osebam. V zunanjem delu so na voljo olimpijski bazen, wellness bazen, natur bazen s črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen. Potopite se v nov rajski wellness bazen in uživajte v objemu vodnih mehurčkov in podvodnih masaž, posončite svoje telo na posebnih vodnih posteljah v bazenu ob zvoku vodne amfore z doživetjem blagodejnih učinkov termomineralne vode.

Ne pozabite na Svet savn Vivat, ki obsega notranji in zunanji del s 7 različnimi tematskimi savnami, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča. Od decembra 2021 vas v Svetu savn pričakuje še nov hamam. V wellness centru Vivat v 1. nadstropju si boste lahko privoščili razvajanje z masažami, kopelmi in podobnimi programi. Skočite v Panonsko solno sobo in se nadihajte zdravilnih aerosolov. V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta. Tukaj je tudi sodoben zdraviliški center, kjer se storitve izvajajo na podlagi edinstvene zdravilne termalne vode. Medtem ko boste v avli pili kavo, se bodo lahko otroci igrali v otroškem kotičku.

166 klimatiziranih in prostornih sob je sodobno opremljenih z LCD TV, minibarom, sefom in brezplačnim WiFijem. Od konca leta 2021 je na voljo 12 novih, prostornih deluxe sob s teraso in pogledom na zunanji bazenski kompleks in razgibano Goričko.

V obnovljeni hotelski restavraciji Vivat se boste okrepčali z lokalno in internacionalno kulinariko. Vsak petek vas bodo razveselili s prekmursko večerjo. Na voljo tudi dietna prehrana. V termalnem kompleksu se nahaja restavraciji s hitro prehrano.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Term Vivat se razprostira na 2000 m² vodnih površin z notranjimi in zunanjimi bazeni s termalno vodo. Notranji del bazenov obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo (33 °C), whirpoole (35 °C)  in otroški bazen. Zunanji del bazenov obsega olimpijski bazen (27 °C), wellness bazen (33 C), natur bazen s črno zdravilno termalno vodo (38 °C) in otroški bazen. Vsi bazeni so polnjeni z zdravilno termalno vodo. Od leta 2021 nov rajski bazen in vodne postelje.

Ločen notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo (38 °C) in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. 

Svet savn obsega notranje in zunanje savne od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanje bazene za knajpanje ter počivališča. Od leta 2021 nov hamam.

Wellness ponudba temelji na petih kitajskih elementih, na voljo pa so masaže, programi za sprostitev, programi za oblikovanje telesa ... V Salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta s 2500 let staro tajsko tradicijo.

Panonska solna soba je v celoti obdana s plastjo soli. Posebna naprava halogenerator v sobo vpihava solni aerosol, ki ustvari mikroklimo, podobno klimi na morju ali v rudnikih soli.

Sobe

 • DR4 (1/2+2) B:
 • DS2-3 B:
 • ES1 B:

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 1 EUR/osebo na bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
 • Termin
  Soba
  Odhodno letališče
  Cena
  Ponudba žal ni na voljo.