Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook
Nazaj na seznam ponudb
Rezervacija
Pokličite nas
01 242 00 00
ponedeljek - petek
09.00-12.30 in
13.30-17.00

ali nam pišite na info@avantura.si
Uporabi filter

Število oseb

Storitev

Soba

Odhod

Trajanje


BUNGALOVI Termal

od 99€
Preveri ponudbo
Prevod trenutno ni na voljo

Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal
· prost vstop na bazen hotela Termal
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· prost vstop v savno hotela Termal
· celodnevno kopanje na dan odhoda v bazenu hotela Termal
· brezplačna uporaba ležalnikov v notranjem kopališču hotela Termal (omejeno število)
· brezplačno parkirišče (garaža z doplačilom)

Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal
· prost vstop na bazen hotela Termal
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000
· prost vstop v savno hotela Termal
· celodnevno kopanje na dan odhoda v bazenu hotela Termal
· brezplačna uporaba ležalnikov v notranjem kopališču hotela Termal (omejeno število)
· brezplačno parkirišče (garaža z doplačilom)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

V panonskem stilu grajeno naselje že od daleč opazimo zaradi s slamo kritih streh. Preproste, a  prijetne hiške so odlično izhodišče za … vse. Česa se boste lotili prej: kopanja ali potepanja po slikovitem Prekmurju? Mizico vam pogrnejo v Hotelu Termal. Ne spreglejte jedi iz ajde in pogač!

Opis

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi. 

V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Za najmlajše bo v času počitnic poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki. 

Hotel Termal se ponaša z notranjim kopališčem in z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Tukaj najdete še whirlpool in finsko savno. Če ste ljubitelj vodnih atrakcij in pestrejšega programa, vas medse vabi l. 2017 prenovljen, svetlejši in bolj prijazen bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 11 bazeni (3 zunanji in 8 notranjih) na 3127 m². Osrednjemu velikemu bazeni se pridružujejo otroški bazen z vodnimi igrali, dva masažna bazena in bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin. V zgornjem nadstropju kopališkega kompleksa vas pričakuje Savna park s počivališči s posebnim »dotikom« ajde.

V naselju je 6 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, nekatere z dodatnim ležiščem, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.  

Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi. Če pa vas lakota pograbi med kopanjem v bazenskem kompleksu Term 3000, sta na voljo 2 restavraciji s hitro prehrano.

Bazeni in wellness

Bazenski kompleks Terme 3000: obsega 3127 m². V letu 2017 je bil osvežen notranji del in ima skupno 11 bazenov; 8 notranjih in 3 zunanje, ki delujejo tudi pozimi (27–38 °C), saj so povezani z notranjimi bazeni, za otroke je ločen otroški notranji bazen. Bazeni v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodno-zračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli, in vedno priljubljeni cevni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. Sprehodite se lahko po bosonogi poti, ki deluje kot akupresurna masaža stopal ali pa najdete svoj kotiček v Ajdovi počivalnici, kjer boste počivali na blazinah, polnjenimi z ajdovimi luščki. V kopališkem kompleksu so tudi savne.

Wellness center Thermalium: programi sprostitve in preventivne terapije.

Kopališče z zimskim vrtom hotela Termal: notranji bazen 88 m², rekreacijski zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s termo-mineralno vodo iz črnih globin 64 m²; 34–38 °C; finska savna.

Bungalovi

  • DS2 (1/2): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, terasa
  • DS3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, terasa, v nekaterih možnost dodatnega ležišča (raztegljiv fotelj)

Taksa in prijava


Plačilo pri recepciji: turistična taksa 2 EUR/osebo na dan (otroci: -100% do 7 let, -50% 7-18 let) + enkratna prijava 2,50 EUR/osebo na bivanje.
Osvežujem. Prosim počakajte ...
  • Termin
    Soba
    Odhodno letališče
    Cena