GARDALAND HALLOWEEN

avtobusni prevoz in vstopnica

Že od


Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, X raptorju, Inferis in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične! Posebej je treba poudariti, da je lansko  novost nova atrakcija Oblivion – Black hole. Investicija je bila vredna več kot 10 mio dolarjev in Kung fu Panda. NOVOST v letu 2017 pa je virtualna resničnost na vlakcu MAGIC MOUNTAIN


ODHOD 31.10.2018


PROGRAM

Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo  drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR... Odhod iz Gardalanda je predviden ob 23h in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

VSTOPNA MESTA:
- SEŽANA:                    07:00 
- LJUBLJANA:                06:00

 

CENA: 49 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz, vstopnico v zabaviščni park, organizacijo izleta in spremstvo

Popust: za otroka do 1m 25 €.

 

 

ŽELIMO VAM PRIJETEN IZLET

 

SPLOŠNI POGOJI T.A.. AVANTURA SO SESTAVNI DEL PROGRAMA

Cenik:

CENA: 49 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz, vstopnico v zabaviščni park, organizacijo izleta in spremstvo

Doplačilo: odhod Celje 10 €.  Popust: za otroka do 1m 25 €.Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.