Barcelona Španska Liga od 389 €

3.3. , 17.3., 7.4., 21.4. 2018

  • Kategorija: Nogomet
  • Katalog: Šport
  • Transfer: Letalo

Mes que un club, pomeni Več kot le klub.   In to FC Barcelona tudi je.

     Na stadionu Nou Camp vas bodo navduševali največji nogometni zvezdniki tega planeta. Pridružite se nam in skupaj si bomo ogledali kaj počnejo nogometni virtuozi Messi, Iniesta,  Suarez, Pique,…

 

Za vas smo pripravili pakete kjer boste lahko uživali tako v prečudoviti arhitekturi mesta, kot prvenstveno seveda ogledu izbrane tekme. 

Vsi paketi vsebujejo polet iz Benetk (ročna prtljaga do 10 kg), nastanitev v centru Barcelone (2 nočitvi hotel 3*, dvoposteljna soba, nočitev z zajtrkom) in vstopnico kategorije CAT 3 General za ogled tekme (možno doplačilo za ostale kategorije).

 

 

03.3.-05.3 2018     FC BARCELONA : ATLETICO MADRID, 439 € 

17.3.-19.3.2018     FC BARCELONA : ATHLETIC BILBAO 389 €

07.4.-09.4.2018     FC BARCELONA : LEGANES  439 €

21.4.-23.4.2018     FC BARCELONA : VILLAREAL 499 €

 

Doplačila po želji:

·         transfer do odhodnega letališča

·         vstopnice višje kategorije

·         podaljšanje bivanja v Barceloni

·         hotel višje kategorije

 

POGOJI: Število vstopnic je omejeno. V primeru spremembe datuma tekme, se program lahko spremeni. V primeru zasedenosti mest, je vstopnica lahko druge kategorije. Sedežev skupaj ne zagotavljamo, se pa trudimo jih priskrbeti. Priporočamo odhod v petek (v primeru da je tekma v soboto) ali v soboto (v primeru, da je tekma v nedeljo). Morebitna sprememba termina tekme ni razlog za mogočo odpoved potovanja. Splošni pogoji Avanture d.o.o. so sestavni del vseh programov in so vam kot posebna priloga na voljo na naši spletni strani.


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.