Povpraševanje: 01 / 242 00 00 info@avantura.si Obiščite nas na: Facebook

TRAJEKTNI PREVOZI

 

Iščete drugačen dopust in si želite odpotovati v Grčijo, Italijo, Španijo, Francijo ali Maroko, a ne z letalom? Razmišljate o tem, da bi se podali na pot z avtodomom ali počitniško prikolico?

 

Vse to vam lahko uredimo, če se odločite potovati s trajektom. Potovanja na ta način so zadnja leta vse bolj in bolj popularna, saj vam prihranijo veliko časa, ki bi ga sicer porabili na cesti, izognete se prečkanju številnih utrujajočih mej in še nekaj je zelo pomembnega – takoj, ko ste na ladji, ste praktično že na dopustu – prepustite se prijetni vožnji po morju kjer vas čakajo udobne, klimatizirane kabine, restavracije, bari, igralnice, otroška igrišča,… in čez nekaj ur uživanja na ladji, ste že na cilju. Na določenih trajektnih linijah iz Italije v Grčijo (Anek Lines) je poskrbljeno tudi za tiste, ki želite preživeti potovanje kar v svojem avtodomu ali počitniški prikolici in ste lahko ves čas plovbe na palubi, ki je namenjena kampiranju na trajektu.    

 

V Avanturi vam uredimo vse trajektne vozovnice na enem mestu. Smo pogodbeni partner ladjarjev: Anek Lines, Minoan Lines, Grimaldi Ferries, Corsica Ferries, Moby Lines, GNV.

Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali najti najugodnejšo povezavo do vašega cilja. Rezervacijo lahko opravite kar preko maila ali telefona, seveda pa vas bomo vedno veseli, če se boste z vašimi željami oglasili osebno v naši agenciji.  

Grčija: Anek lines vozi iz Benetk do Igoumenitse ali Patrasa, prav tako tudi iz Ancone. Minoan lines pa vozi samo iz Ancone.  

Vas mika spoznavanje SARDINIJEKORZIKESICILIJE, MALTE, MAROKA, ŠPANIJE in TUNIZIJE in potrebujete rezervacijo trajektov? Tu smo za vas!

Na Avanturi smo pridobili uradno zastopništvo ladjarja GRIMALDI  (www.grimaldi-lines.com).

Vas mika spoznavanje ŠPANIJEMAROKAITALIJETUNIZIJE in potrebujete rezervacijo trajekta? Tu smo mi za vas!

Na Avanturi smo pridobili uradno zastopstvo ladjarja Grandi Navi Veloci (www.gnv.it)

Vas mika spoznavanje SARDINIJE, KORZIKE, SICILIJE in ELBE in potrebujete rezervacijo trajektov? Tu smo za vas!

Na Avanturi smo pridobili uradno zastopništvo ladjarja MOBY LINES (www.mobylines.com) in po novem tudi za CORSICA FERRIES (www.corsica-ferries.fr).

Ne spreglejte tudi odlične popuste za zgodnje prijave in ostale ugodnosti za prijave v januarju ali februarju za poletne počitnice. 

Želimo vam prijetno potovanje, mirno morje in obilo nepozabnih spominov!