Zelenortski otoki

otok Sal hotel CRIOULA

  • Kategorija: Zelenortski Otoki
  • Katalog: Mediteran
  • Transfer: Letalo

Že od


Lega
Prenovljeni hotel leži tik ob dolgi peščeni plaži Santa Maria s kristalno čistim morjem, do približno 1,5 km oddaljenega mesteca Santa Maria vodi sprehajalna pot, letališče 16 km.
Hotelski kompeks sestavlja centralni del, sedem dvonadstropnih stavb in bungalovov.

Namestitev
v standardnih sobah glavne zgradbe (pritličje ali 1. nadstropje) ali bungalovih; 1/2, 1/2+1 in 1/2+2; klima, telefon, Sat-TV, hladilnik, sef, kopalnica (prha/WC, sušilnik za lase), balkon ali terasa. Nekateri bungalovi imajo pogled na morje.
Novo zgrajene mini suite za 2-3 osebe (cca 30 m2) in suite za 2-4 osebe ( cca.50 m2; soba z zakonsko posteljo, soba z 2 ločenimi ležišči, TWC) so v 1. nadstropju in imajo pogled na morje.

Hotelska ponudba
glavna restavracija s samopostrežnimi obroki (zajtrk, kosilo in večerja).
V sklopu hotela so sezonsko odprte 3 restavracije (Club, Beach, in Xango), 2 bara, bazen in bazen za otroke, trgovina s spominki, ambulanta z oskrbo za prvo pomoč.

Šport in zabava
zunanji bazen s teraso za sončenje (brezplačni ležalniki in senčniki), otroški bazen, kopalne brisače(kavcija), mednarodna dnevna in večerna animacija (plesi,glasba, razni showi, aerobika, tekme v odbojki),
mini klub za otroke (proti doplačilu tudi varstvo).Ostale športne aktivnosti: mini golf, namizni tenis, odbojka na plaži, nogomet, balinanje, za doplačilo: šola potaplanja, wind in kite surfing.

Storitev
ALL INCLUSIVE od 08:00 do 24:00
Pijača dobrodošlice, samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja, neomejena količina pijače ob obrokih iz avtomata (voda, brezalkoholne pijače, hišno vino in kava), točene lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače ter prigrizki ob določenih urah, dnevne aktivnosti in večerno animacijo, 1x poskusni potop v bazenu, kopalne brisače, medicinska oskrba prve pomoči, uporaba športnih naprav/objektov v sklopu hotela. Za koriščenje All Inclusive storitve potrebno nositi PVC zapestnico, ki velja kot dokaz o plačani storitvi. All inclusive ne vključuje vseh uvoženih ustekleničenenih in žganih pijač, espresso kave, vse dodatne storitve se plačujejo s kartico Crioula, ki jo dobite na recepciji hotela in jo polnite z poljubnimi zneski po vaši izbiri.

*Opis programa je informativen, natančni opis (tudi po urah) prejmete na recepciji hotela ob namestitvi.

 

Cenik:

ALL INCLUSIVE/osebo v 1/2 sobi – ODHODI OB SOBOTAH IZ BERGAMA (Italija)

  Standard soba 2-12 let
3.ležišče
2-12 let
4.ležišče
12-16 let
3./4.ležišče
odrasli
3./4.ležišče
           
           
           
22.04.; 29.04.17 1.025 € 606 € 677 € 855 € 939 €

Cena vključuje:

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Bergamo-Sal-Bergamo, letališke takse 66,50 €, transfer letališče-hotel-letališče, 7x namestitev v dvoposteljni sobi, ALL INCLUSIVE po programu hotela, italijansko zdravstveno zavarovanje 80 € za odrasle in 70 € za otroke, vizum 25 €, predstavnik agencije Caboverde Time.

INFORMACIJE O POLETU: direkten let, odhod: BGY 14:25 – SID 17:40 / povratek: SID 18:25 – BGY 02:25 + (NEDELJA ZJUTRAJ),prevoznik ITC – Meridiana Fly.  Ure letov so informativne. S strani letalskega prevoznika lahko pride do sprememb predvidene ure odhoda leta zaradi tehničnih ali organizacijskih razlogov, zato boste potrditev predvidene ure odhoda in ostale informacije prejeli nekaj dni pred odhodom.Največja dovoljena masa prtljage znaša 15 kg na osebo.
Za kite/wind surf (max 32 kg) se doplača na letališču: 75 €/smer (obvezna najava).

INFORMACIJE O PREVOZU: lasten prevoz do letališča; možnost ugodnejšega parkiranja. Pri individualnih odhodih je možno doplačilo za transfer do letališča in nazaj.
OBVEZNO DOPLAČILO (ob prijavi) : doplačilo za gorivo bo objavljeno najkasneje 20 dni pred odhodom, za NOVEMBER: 13,10 €/osebo, za DECEMBER: 27,50 €/osebo.
DOPLAČILO ZA NAMESTITEV V BUNGALOVU: 79 €/osebo/teden;
BUNGALOV S POGLEDOM NA MORJE:
118 €/osebo/teden;
Mini suita:
189 €/osebo/teden;
Suita:
219 €/osebo/teden.
MOŽNA DOPLAČILA: dodatni teden in enoposteljna soba na vprašanje. Otrok do 2. leta plača vizo 25 € in letališke takse 71 €.
OBVEZNO DOPLAČILO (v hotelu) : turistična pristojbina 2,50 €/osebo/dan (od 16 let dalje).


Datum Trajanje Storitev Cena

Prosimo, navedite vse udeležence potovanja. Da vam lahko ponudimo morebitne popuste za otroke, navedite tudi njihovo starost.